fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹

Luka Rajić objavio novi singl Ljubimo se

Pesma je objavljenja na praznik ljubavi i predstavlja uvod u debitanski album

17. February 2022

Mladi beogradski muzičar Luka Rajić objavio je novi singl i spot „Ljubimo se”. Pesma objavljena na praznik romantike govori o ljubavi od koje sve kreće, onoj prema sebi samima.

Tekst potpisuje Luka Rajić, dok su na pesmi i spotu radili redovni saradnici, producent Igor Rajić koji zajedno sa rediteljkom Emilijom Terzić potpisuje scenario i režiju.

Jedan od novijih izvođača na regionalnoj muzičkoj sceni, poznat je kao autentičan muški vokal, muzičko i produkcijski razigran muzilat i kreativac istančanog vizualnog identiteta. 

Eksperimenišući sa žanrovima, Luka je do sada predstavio  tri singla ,,Ne izlaziš mi iz glave’’, ,,Ludim’’, ,,Eksplozija emocija’’ kao i dva EP-a ,,Ludim od kluba’’ i ,,Eksplozija emocija’’. Uz to ubraja i saradnje sa synth-pop bendom pocket palma, soulful autorkom Jymenik/Џименик kao i sastavima MOO PLANE, andreja, Hibrid i LYE.  

Publika je imala prilike da ga vidi kao predgrupu na čak dva od serije rasprodatih koncerata benda Buč Kesidi u Zagrebu prošle jeseni i na beogradskom koncertu Buč Kesidi na Kalemegdanu. Sjajne reakcije publike govore koliko je Luka Rajić spreman za promenu zvučne slike Srbije i regiona.

Nakon što su spot i singl ,,Ludim’’ doslovno izludeli publiku na Tik-Toku kao i na YouTubu gde spot broji više od milion pregleda i sa novim singlom „Ljubimo se” Luka Rajić pokazuje da pripada novom talasu muzičke energije. 

Pesma „Ljubimo se” u izdanju Kontra i LAA dostupna je na svim streaming platformama. Novi singl predstavlja uvod u debitanski album.

Autor fotografija: Luka Stepanović 

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *