fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Mary May objavila debitanski album

Mary May je zagrebačka kantautorka, koja se javnosti prvi put predstavila u aprilu 2018. godine singlom "Softest Tune".

10. January 2019

Mary May je zagrebačka kantautorka, koja se javnosti prvi put predstavila u aprilu 2018. godine singlom “Softest Tune”, koji je jednoglasno osvojio kritičare. Svoju muziku opisuje kao folk amerikanu s elementima popa i bluza. Usledili su nastupi na Indirekt, Bloomsday i Hoomstock festivalima, nakon kojih objavljuje još tri hvaljena singla (Somewhere Else, Let Me Work i A Lot). Krajem novembra objavila je svoj album prvenac “Things You Can`t Put Your Finger On”, koji je opravdao sva očekivanja te je na više muzičkih portala smešten među najbolja regionalna ostvarenja 2018.

Kantautorka je o albumu rekla: „Ono kad misliš da ne možeš, da nemaš to u sebi, kad ne možeš uprijeti prstom u to nešto, ali opet znaš da je tu… Ovaj album je poput dnevnika, nalaza krvi, osobne karte. I zastrašujuće je to dati vani, drugim ljudima na raspolaganje, a opet, nema većeg oslobođenja“. 

Album se sastoji od 13 pesama za koje Mary May potpisuje muziku i stihove, a Mark Mrakovčić produkciju.

 

 

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *