fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹

Memet predstavlja debitantski EP After All

Nakon euforičnih singlova Memet predstavlja debitantski u saradnji sa Kišobranom i Pop Depresijom

24. August 2020

Mladi beogradski DJ i producent Memet (Miroslav Vladisavljević) posle nekoliko euforičnih singlova predstavlja debitantski EP „After All”, koji objavljuje u saradnji sa Kišobranom i Pop Depresijom. „After All” je dostupan na svim digitalnim platformama, kao i na Memetovom YT kanalu, a možete ga preuzeti i za „plati koliko želiš” na bandcampu.

U poslednjih godinu dana Memet je više puta skretao pažnju na sebe autentičnim miksom elektro-house-funk-disco muzike i to singlovima „Spaced Out City”, „Fiji Mountain”, „Pressure” i „Supplier” (kuriozitet je da je „Spaced Out City” našao svoje mesto i u filmu „Normalna priča” reditelja Gordana Kičića), koji su imali zapaženi uspeh na alternativnom radio stanicama i u miksevima lokalnih didžejeva.

Crpeći inspiraciju iz lokalne andergraund muzičke scene, kao i živopisnog noćnog života, Memet predstavlja tri nove pesme kroz “After All”. Lagani povetarac koji vas njiše uz zalazak sunca na obali reke je adekvatan opis raspoloženja u koje vas “After All” smešta, a pesme su dovoljno nenametljive da će vam se prirodno nametnuti na plejliste za kuliranje.

„After All” čine „Runnin'”, „68%” i „Body Language”. Memet je autor muzike i producent, a miks i mastering uradio je Mihajno Đorović (Summer Deaths). Fantastični kolažni omot za EP napravio je Igor Milanović Dimis.

Tagovi:

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *