fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Muzički projekat There There objavio novi singl

Singl najavljuje predstojeći album Dangerous Frequencies

13. August 2021

There There je objavio singl pod nazivom Lighthouse sa predstojećeg albuma Dangerous Frequencies. Iza ovog muzičkog projekta stoji devetnaestogodišnji Lazar Mečanin. U bendu koji je trenutno oformljen je 7 ljudi, dok je na studijskim snimanjima učestvovalo preko 10 muzičara.

„Projekat There There je osnovan 2019. kada sam izbacio instrumentalni EP Phases, sve instrumente na tom EP sam sam odsvirao i snimio u svojoj sobi, moj glavni instrument je gitara, ali sviram i bas kao i klavijature. Uzor da uradim tako nešto su mi najviše bili pojedini albumi Paul McCartneya, Nine Inch Nails i Tame Impala, gde manjak benda nije sprečio pojedinca da napravi nešto originalno. Projekat sam nazvao po svojoj omiljenoj pesmi benda Radiohead, a takodje i zbog razloga da moja muzika služi kao uteha. Pesmu Lighthouse, singl sa albuma Dangerous Frequencies koji uskoro izlazi, sam napisao sa Ilijom Maršićević koji svira klavijature i peva, a tu je i Katarina Zarić na pratećim vokalima, oboje iz benda Daze. Iako There There nije zamišljen kao live bend već kao studijski projekat, u septembru će muzičari koji su učestvovali na albumu zajedno sa mnom odsvirati ceo album uživo u svrhu promocije albuma,” ističe mladi muzičar Lazar Mečanin.

Tagovi:

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *