fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Niko Nikolić objavio novi singl i spot za pesmu Vetruška

Novom pesmom „Vetruška" muzičar i kantautor Niko Nikolić najavljuje svoj drugi album

24. December 2021

Tik pred novogodišnje praznike, muzičar i kantautor Niko Nikolić poklanja nam novi singl pod nazivom „Vetruška“ i time najavljuje svoj drugi album. Tražeći mir, Niko ovog puta inspiraciju otkriva u prirodi i naizgled neprimetnim stvarima.

Nakon hitova „Pola noći“ i „Amerikanka“ sa prvog albuma „Drugo mesto“, ovaj mladi muzičar vraća se na scenu pesmom koju karakterišu pitko i nenametljivo pevanje, ritmične gitare i topli tonovi bendža.

„Proteklih godinu dana sam u stalnoj potrazi za nekim mirom koji nam je svima preko potreban u ovako konfuznom vremenu. Izgleda da su se osećaji koje je probudila ova potraga preneli i na muziku koju pravim. Verovatno sam podsvesno došao do reči koje su manje vezane za ljude, a više za prirodu, pojave i stvari oko nas na koje možda ne obraćamo pažnju”, objašnjava Niko.

Spot za pesmu „Vetruška“, u režiji Dunje Maksimović, ispunjavaju prizori seoske idile kojom odišu tišina i spokoj, a u njemu se pojavljuju i plesačice koje svojim bajkovitim pokretima prate ritam prirode. Reklo bi se da je Niko ispao iz realnog sveta u drugi idilični svet, gde među poljima suncokreta i u društvu domaćih životinja uči da živi u trenutku.

Podsetimo, Niko Nikolić je krajem 2020. godine objavio svoj pop-melanholični debi album „Drugo mesto“ za zagrebački lejbl „više manje zauvijek“. Takođe je i druga polovina beogradskog elektro-rok dua „Laplander“.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *