fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹

Nova pesma Anje Štark i Hibrida – Vazduh

Podmornica predstavlja novi singl Vazduh u saradnji beogradskog dope pop dua Anja Štark i Hibrida, producenta iz Sarajeva.

14. May 2020

Podmornica predstavlja novi singl Vazduh u saradnji beogradskog dope pop dua Anja Štark i Hibrida, producenta iz Sarajeva.

Duo Anja Štark čine Aleksandra Tomović i Milica Mitić. Ranije su sarađivale u bendu Sofie from Seattle, a kao Anja Štark su aktivne više od godinu dana i do sada su objavile pesme Zlato, Mesta, Dječaci sa srcem slijepog miša.

Hibrid je producent elektronske muzike koji dolazi iz Sarajeva. Prepoznat već na regionalnoj sceni kao umetnik koji eksperimentiše i meša različite muzičke žanrove i uticaje, ovom pesmom nastavlja svoju produktivnu godinu, nakon što je objavio par singlova i album Na Pola Puta kao deo svog projekta Hibrid, etc.

Tekst pesme potpisuje Milica Mitić, a muziku Hibrid, zajedno sa Aleksandrom i Milicom. Osim za muziku, Hibrid je zaslužan i za aranžman i produkciju pesme. Vokale je snimao Dušan Filimonović, a mastering pesme je radio Robert Trifunović. Video edit potpisuje Dušan Majkić.

Vazduh je dostupan na svim online platformama.

 

Pesma je objavljena pod etiketom bh. labela Podmornica koja već drugu godinu promoviše nezavisne i eksperimentalne muzičare. Podmornica je poznata kao podetiketa Submarine Vibes, izdavačke kuće elektronske muzike koja je u proteklih 5 godina objavila preko 70 izdanja kroz koja je predstavila preko 150 producenata iz celog svijeta.

Naslovna foto: Srđan Čortan

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *