fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹

Omiljenih 5 mesta u Beogradu: Spasibo

Spasibo nam otkriva svoja omiljena mesta gde vole da provode vreme, jedu dobru hranu i idu na dobre svirke

30. January 2024

Indie/emo/shoegaze sastav Spasibo (prevod: Hvala) nastupiće u četvrtak, 8. februara, u Kulturnom centru Grad. Bend je osnovan u Moskvi, a trenutno je baziran u Beogradu. Poznati su po svojim šarmantnim nastupima uživo, pesmama koje, kako kažu, navode ljude da istovremeno plaču i igraju. Ovog puta, na koncertu u Beogradu bend će izvesti ekskluzivan šou sa dva bubnja.

Kako su odnedavno bazirani u Beogradu, za Oblakoder su izdvojili svoja omiljena mesta gde najviše provode vremena, jedu najbolju hrani i idu na najbolje svirke.

Vrh 44

Omiljeno mesto za pljeskavicu u Beogradu. Nije toliko popularno, nije u centru i nije fensi, ali je preukusna hrana.

 Paradajz Radio

Novi cozy bar na Zelenom vencu sa dobrim sajderom i azijskom muzikom (ponekad). Imaju dva sprata, na prvom se dešavaju manji događaji, a na drugom je bar.

Chinese restaurant YXlanzh

Ušuškani restoran na Zelenom Vencu, sa velikim izborom hrane i pristupačnim cenama. Kada nam nedostaje ljuto, ponekad odemo sa celim bendom tamo. Supu sa jajima i pradajzom je nemoguće pojesti celu, moraš je podeliti sa društvom.

AKAB Okretnica

Mesto u koje smo zaljubljeni. Skučeno, pretoplo i glasno – totalno DIY i pank.

KC Zhiva

Novo mesto za koncerte unutar bunkera, smešteno na Novom Beogradu. Sastoji se od nekoliko soba: koncertne sobe, bara i chill zone. Posebno je strava što se tamo s vremena na vreme dešavaju koncerti eksperimentalne muzike.  

Русская кедровая баня

Tradicionalno rusko kupatilo sa dobrom parnom sobom i dobrom peći koja izgleda kao kamin u sobi za opuštanje. Nalazi se na Novom Boegradu, pa nije teško doći do tamo.

Fotografije: Konstantin Kondrukhov

Karte za koncert možete pronaći ovde.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *