fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹

Pančevački bend Buč Kesidi objavio novi singl i spot

Pančevački duo Buč Kesidi, početkom nedelje objavio je novi singl "Đuskanje ne pomaže", a danas je zvanično objavljen i spot za pesmu.

13. April 2019

Pančevački duo Buč Kesidi, početkom nedelje objavio je novi singl “Đuskanje ne pomaže”, a danas je zvanično objavljen i spot za pesmu.

Ovo je drugi singl koji je bend objavio nakon objavljivanja prvog albuma “Posesivno-ospulsivni hospul”. Nove numere, koje sada izbacuju pojedinačno, naći će se na drugom albumu benda, koji je najavljen za jesen ove godine.

Pre singla “Đuskanje ne pomaže” bend Buč Kesidi je krajem prošle godine privukao pažnju javnosti pesmom i spotom za pesmu “Nema ljubavi u klubu”, koja nagoveštava nov pristup zvuku. Pesma “Đuskanje ne pomaže” spaja elemente starog i novog zvuka, a ono što je posebno karakteristično jeste da je ovo jedina pesma, za sada, u kojoj je glavni vokal bubnjar Zoran Zarubica.

Spot je premijerno prikazan na TV Prva u okviru jutarnjeg programa, a glavnu ulogu u spotu ima Miona Marković, talentovana glumica u usponu, koju već par godina gledamo u predstavama Dorćolskog narodnog pozorišta, ali i u serijama kao što su “Jutro će promeniti sve” i “Žigosani u reketu”.

https://www.youtube.com/watch?v=anidC6e9tJE

Fotografija: Printskrin spota

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *