fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹

Pazi vazduh! – film o zagađenju vazduha

Oblakoder je u sardanji sa RERI-jem snimio kratak dokumentarni film o zagađenju vazduha u Beogradu

2. February 2023

Oblakoder magazin objavio je svoj prvi kratki dokumentarni film o gorućoj ekološkoj temi – zagađenju vazduha u Beogradu.

U ovom kratkom dokumentarnom ostvarenju Oblakoder je u saradnji sa Regulatornim institutom za obnovljivu energiju i životnu sredinu – RERI poukšao da osvetlim problem zagađenja u Beogradu i ukaže na različite izazove i posledice sa kojima se svi mi kao građani svakodnevno suočavamo udišići, često, prekomerno zagađen vazduh.

Posebna pažnja posvećena je i manjkavostima aktuelnog Plana kvaliteta vazduha koji je donet 2021. godine, a koji propisuje određene mere za rešenje ovog problema, o čemu su u filmu govorili i različiti stručnjaci.

Film je nastao u produkciji Oblakoder magazina, a u saradnji sa Regulatornim institutom za obnovljivu energiju i životnu sredinu – RERI i podržan je od strane British Council-a.

Autorka / glavna novinarka: Snežana Katunac
Kamera i montaža: Maša Memedović
Dizajn i animacija: Olga Đelošević
Producentkinja: Marija Todorović
Dizajn zvuka: Goran Crevar, Digimedia
Miks zvuka: Aleksandar Mladenović
Muzika: KOIKOI – Dodol
Glavna i odgovorna urednica / projektna koordinatorka: Marina Zec
Produkcija i distribucija: Oblakoder magazin
Partnerska organizacija: RERI


Stavovi i mišljenja izneseni u filmu ne odražavju nužno stavove British Council-a.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *