fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Pocket palma singlom i spotom najavljuje novi album

Pesma je nastala krajem leta prošle godine pod uticajem korona krize i govori o usamljenosti i udaljenosti

17. March 2021

Synth pop duo pocket palma (Anja Papa i Luka Vidović) predstavlja novi singl daleki poljupci kojim ujedno i najavljuju novi studijski projekat.
 
„Ova pesma je nastala krajem leta prošle godine pod uticajem cele korona krize i govori o usamljenosti i udaljenosti. Radi se o Anjinoj autobiografskoj priči, ali u ovo doba kad smo svi nekako odvojeniji nego inače, mislimo da će se dosta ljudi moći povezati s njom.”, o inspiraciji iza pesme ispričali su Anja i Luka.

Raznovrstan muzički ukus kreativnog dvojca uticao je na svež zvuk novog singla:

Muzika je malo drugačija od onog što ste navikli čuti od pocket palme, nastala je dosta pod uticajem Princea i Janet Jackson, ali i nešto novijih izvođača kao što su Duett i Yatte.“.

 Pesmu daleki poljupci prati i neodoljivi video spot koji je režirao talentovani fotograf i snimatelj Benjamin Strike:

Ovo je drugi spot koji sam radio za pocket palmu i mogu reći da smo sad već jako dobro uigrani tim. Luka i Anja mi daju odrešene ruke oko svega, pristaju na gotovo svaku ideju koje se setim i jako sam sretan što se uz njih i ja mogu razvijati kao reditelj spotova. Mislim da smo videom uspeli dočarati temu pesme; Anjinu usamljenost i vezu na daljinu.”

Anja i Luka su puni planova i ambicija, a otkrili su i što od njih možemo očekivati u bližoj budućnosti:

„Ovim singlom najavljujemo naš novi album koji bi trebao izaći na jesen. Album je u principu gotov, još ga malo doterujemo, ali svakako se možete radovati svim nadolazećim pesmama.”

Pesma daleki poljupci dostupna je putem svih streaming servisa.

Fotografije: Benjamin Strike

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *