fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹

Podmornica muzičke plejliste za ostati kod kuće

Podmornica predstavlja #OstaniKodKuce plejliste koje u saradnji sa drugim muzičarima, umetnicima i prijateljima kreira za slušanje.

21. March 2020

Podmornica predstavlja #OstaniKodKuce plejliste koje u saradnji sa drugim muzičarima, umetnicima i prijateljima kreira za slušanje.

U danima kada nam se svima preporučuje da budemo kod kuće, dobra muzika je neophodna kako bi sačuvali zdrav razum i unutrašnji mir, ali i razveselili se u vrijeme pandemije. Dva puta dnevno Podmornica objavljuje TOP 10 selekcije muzičara, umetnika i drugih ljudi u kojima ćete moći uživati i osvežiti svoj muzički repertoar. Plejliste su dostupne na Youtube i Spotify.

Ovakve plejliste su neka vrsta današnjeg miks-tejpa, svaka spremljena sa ljubavlju svog autora u želji da podeli svoju omiljenu muziku sa drugima.  Iz ekipe Podmornice vas pozivaju da se povežete se sa novim ljudima i novom muzikom, pojačajte svoje zvučnike i rasplešite u svojoj karantini. Svakako vas niko ne vidi.

Playliste možete pratiti na:

Podmornica Spotify: https://spoti.fi/3dbYHZO

Podmornica Youtube: https://www.youtube.com/podmornicamusic

Podmornica IG: https://www.instagram.com/podmornica_/

Podmornica Facebook: https://www.facebook.com/podmornica.sarajevo/

 

Podmornica je sarajevska online izdavačke kuća, koja već drugu godinu promoviše domaće nezavisne i eksperimentalne muzičare. Podmornica je poznata kao podetiketa Submarine Vibes, te ovom prilikom poziva i sve koji nisu da preslušaju njihova izdanja objavljena u prethodnih par mjeseci kao što su albumi Hibrid,etc. i Kosmo i Kvitera, te V.A. kompilacija Ispod Povrsine uz 13 domaćih muzičara.

 

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *