fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹

,,Podmornica” predstavlja svoju prvu kompilaciju domaćih muzičara

Domaća muzička etiketa “Podmornica” objavila je svoju prvu kompilaciju simboličnog naziva „Ispod Površine", na kojoj se nalazi 13 pesama autora, koji dolaze isključivo iz BiH.

20. November 2019

Domaća muzička etiketa Podmornica objavila je svoju prvu kompilaciju simboličnog naziva Ispod Površine, na kojoj se nalazi 13 pesama autora, koji dolaze isključivo iz Bosne i Hercegovine. Na kompilaciju su uvrštene žanrovski različite kompozicije pojedinačnih autora, ali i pesme nastale kroz saradnju više autora, kao i bendove. “Ispod površinetako na jednom mestu predstavlja i nove autore koji se prvi put predstavljaju javnosti, zajedno sa nekim već afirmisanim autorima i bendovima, što ovoj kompilaciji daje poseban značaj u nameri da promoviše domaću scenu

Na prvu kompilaciju uvršteni su: Indigo, Hibrid, Kolateral, InTheRoom, Bridgebanks, Jaddah, Melika Hadzic, S.P.O.J., Collision, FireWire, Ensar Sulejmanagic, MiranKostic, Gurufrog i Poket Coffee. 

Kompilacija se može poslušati na YouTube-u i Soundcloud-u, a dostupna je i na svim digitalnim prodavnicama i servisima kao što su: Spotify, Deezer i iTunes. 

Kompilacija će biti izdata i u ograničenom broju CD-ova u saradnji sa BAM-C konferencijom, te svoj primerak možete naručiti putem Podmornica fejsbuk stranice.

Podmornica je poznata kao podetiketa “Submarine Vibes-a”, domaće izdavačke kuće elektronske muzike koja je u protekle 4 godine objavila preko 70 izdanja kroz koja je predstavila preko 150 producenata iz celog sveta. “Podmornicakao digitalni label postoji već drugu godinu sa ciljem promovisanja domaćih nezavisnih eksperimentalnih muzičara i njihovih projekata koji se ne oslanjaju isključivo na klubsku plesnu muziku, nego inspiraciju traže u preplitanju različitih žanrova.  

U narednom periodu Podmornica planira predstaviti nova izdanja izvođača kao što su Hibrid, InTheRoom, Bridgebanks, Covjekoliki Reper, ali i novu kompilaciju više domaćih autora koje ovim putem i poziva da se jave

Prvu kompilaciju selektovao je Dino Aganović, koji potpisuje i dizajn njenog vizuelnog rešenja, a u realizaciji su učestvovali i Adnan Salihović, Dalio Sijah, Najdan Mašić (video animacije) i Edin Puzić (web support).

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *