fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Prijave za treći BluzArt Bazar otvorene do 17. januara

Konkurs za učestvovanje na prodajnoj izložbi za domaće autore od 8. do 17. januara
12. January 2021.

BluzArt Bazar će bit održan treći put u klubu Bluz i Pivo u Beogradu, gde će domaći autori izlagati i prodavati ručno rađene umetnine. Kao i do sada, BluzArt će biti dvodnevni bazar koji će trajati 23. i 24. januara od 14 do 20 časova. 

Prvi BluzArt Bazar je održan 19. i 20. septembra prošle godine, gde su pored izlaganja umetničkih dela, nastupali bendovi Di Luna Blues Band i Nesvrstani. Dok je drugi bazar održan 17. i 18. oktobra sa nastupima bendova Jackie Brown u petak i Raw Hide u subotu. Posetiocima je ulaz bio besplatan tokom dana, ali nakon 20 časova publika je plaćala simboličnu cenu od 200 ili 250 dinara, kao pomoć za produkciju mužičkih događaja. 


Cilj BluzArt Bazara je da promoviše rad domaćih umetnika i da na taj način spoji kreativce sa njihovom publikom, stvarajući plodnu saradnju i mogućnost za dalje razvijanje kulturološke svesti u Srbiji. Konkurs za izlagače traje od 8. do 17. januara, a prijave se šalju putem Google formulara.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *