fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹

Prvi bend iz Rusije na Balkanrock Sessions

U novoj epizodi Balkanrock Sessions-a nastupio je ruski post-punk bend Ploho

18. April 2023

Jeste li spremni za pravi post-punk doživljaj iz Rusije? Upoznajte Ploho – bend koji će vas uvući u svoju melanholičnu atmosferu iz dalekog, hladnog i mračnog Novosibirska. Njihov nastup na Balkanrock Sessions je nešto što jednostavno morate pogledati.

Iako ime benda znači „Loš” na ruskom, njihova muzika i izvedba su sve samo ne to. S preciznim i svedenim lo-fi zvukom, Ploho vas vodi kroz post-sovjetsko vreme puno kriminala i društvenog haosa, a sve to kroz odabir reči koje će vam dočarati život u tom vremenu.

Ploho je u deset godina postojanja objavio isto toliko albuma, a njihov poslednji album „Kogda duša spit” (When the Soul Sleeps) objavljen je za kanadsku diskografsku kuću Artoffact Records. Na nastupu na Balkanrock Sessions, bend izvodi neke od svojih najnovijih hitova poput „Zamykanie cepi”, „Idi i smotri” i „Ne budem proŝatʹsja”, koje se nalaze na pomenutom albumu.

Nemojte propustiti priliku da uživate u sjajnom nastupu Ploha i čujete šta su otkrili u intervjuu na Balkanrock Sessions, koji je dostupan potpuno besplatno na Balkanrock Youtube kanalu. Takođe, ne zaboravite da kliknete na subscribe dugme na kanalu, kako biste bili u toku s novim epizodama i otkrili nove bendove ili uživali u nekim od svojih omiljenih izvođača. 

Balkanrock Sessions donosi vam, za sada, preko 20 epizoda, a neki od najpoznatijih izvođača su Bjesovi, Obojeni Program, Ida Prester, Eyesburn, Funk Shui i Nikola Vranjković.

Fotografije: Konstantin Kondrukhov

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *