fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹

Radionica dokumentarnog filma i konkurs za festival amaterskog filma NAIVA

Festival će biti održan od 15. do 17. septembra, dok će se radionica realizovati tokom jula i avgusta
23. June 2023.

U okviru festivala amaterskog filma NAIVA – Dom B612 organizuje radionicu dokumentarnog filma.

Radionica će biti realizovana tokom jula i avgusta sa početkom 6. jula u 18h u prostorijama Vojvođanskog građanskog centra. Na radionicu se mogu prijaviti oni koji žele da učestvuju kao posmatrači i žele da uče o dokumentarnom filmu, kao i oni koji žele da snime kratak dokumentarni film.

Filmovi nastali na radionici biće dugi do 5 minuta i snimani bez zvuka, a na muzičkoj radionici koja će biti održana u septembru svaki film dobiće svoj soundtrack.

Mentori na radionici su montažerka Mina Petrović i reditelj Luka Papić. Tokom leta učesnici će imati 3 sastanka sa mentorima, između kojih će raditi na realizaciji svojih ideja, uz naknadne online konsultacije.

Rok za završetak filmova je kraj avgusta. Filmovi će imati premijeru tokom festivala u septembru.

Radionica je otvorena za sve, bez obzira na iskustvo, rok za prijavu je 4. jul.

Prijavni formular za radionicu dokumentarnog filma https://forms.gle/BMnejgsBAirCVbj57

Više o festivalu amaterskog filma NAIVA

Dom b612 ove godine organizuje treći festival amaterskog filma koji će biti održan od 15. do 17. septembra.  Dobrodošli su filmovi svih žanrova u trajanju do 30 minuta, a konkurs za slanje filmova otvoren je do 28. avgusta. Za prijavu je potrebno na adresu udrdom@gmail  poslati:

1. Ime i prezime

2. Link za film (YouTube ili Vimeo)

3. Kratak sinopsis filma

4. Jedan still frame iz filma

U sklopu fesitvala biće održana i  radionica filmske muzike koju će voditi Vukašin Đelić. Polaznici muzičke radionice radiće na soundtracku za svaki od filmova snimljenih na radionici dokumentarnog filma. Soundtrack svakog filma biće izveden uživo na premijeri filmova tokom trajanje festivala.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *