fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Rebel Star najavljuje EP Stranac istoimenim singlom

Posle albuma „Demoni”, Rebel star najavljuje EP „Stranac„ istoimenim singlom.

29. May 2020

Posle albuma „Demoni” i saradnje sa Ninom Romić na pesmi „Dobrodošla u mrak”, Rebel Star ima još nove muzike za vas. EP „Stranac” završno je poglavlje „Demona”, manifesta o lutanjima, porodici i prijateljstvu Milana Glavaškog.

Prvi singl je naslovna pesma – „Stranac” – za koju je Nina Glavaški napravila „lyric video”, a kompletan EP biće objavljen do kraja juna.

„Tekst pesme inspirisan je idejom za naslov EP-ja koju je predložio Andrej Dolinka (čovek koji je zaslužan za dizajn naših omota). Naime, album Demoni ima stranu A i B, a pošto su ovo pesme koje nisu ušle na album jer nisu bile spremne Andrej je predložio da EP nazovemo „Strana C” ili „Stranac”. Onda su se desile još dve stvari – novi Rebel Star bend mi se pridružio, pa bubanj svira Attila Prikler i novi članovi ostale instrumente (više o njima na novim snimcima). Na kraju se sve sklopilo u razgovoru za Radio Beograd 2, gde me je Uroš Milovanović pitao zašto pišem o lutanjima i putovanjima. Video sa tekstom napravila je moja ćerka Nina, pariški miš i student animacije,“ rekao je o „Strancu” Milan Glavaški.

Posle pet godina pauze Rebel Star objavio je peti studijski album „Demoni” 15. aprila, uz fantastične reakcije publike i kritike. „Demoni” su dostupni za preuzimanje i slušanje na svim digitalnim platformama, kao i na Youtubeu i bandcampu: https://album.link/RtfDkPjTT9dTB

 

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *