fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Rogi objavio novi singl i spot Randevu

Muzička kuća više manje zauvijek predstavlja novo ime na svojoj etiketi - beogradskog kantautora Rogija i njegov novi singl „Randevu”.

22. April 2020

Muzička kuća više manje zauvijek predstavlja novo ime na svojoj etiketi – beogradskog kantautora Rogija i njegov novi singl „Randevu”.

Rogi čuje muziku u svemu, svira više instrumenata, a snima, aranžira i producira uglavnom sam. Pesme i kompozicije slaže u slojevima od kojih svaki ima svoju svrhu, te neprestano uči i istražuje nove mogućnosti i kombinacije ritma, harmonija i boja. Njegov stil je šaren i raznovrstan kao i njegov ukus, ali to su uglavnom pop kompozicije, u koje neretko ubacuje elemente jazz, soul i funk žanrova.

Igor Horozović poznatiji kao Rogi rođen je, živi i stvara u Beogradu. Gitaru počinje da svira već u ranoj mladosti, a od tada savladava i razne druge instrumente, kao i sklonost prema pisanju i aranžiranju. Dugi niz godina sarađuje s različitim umetnicima i bendovima na raznorodnim projektima, a paralelno započinje raditi i na vlastitim autorskim materijalima.

Nakon nekoliko godina eksperimentiranja, skladanja i pisanja na engleskom, svoju muziku odlučuje stvarati na materinjem jeziku i tako ubrzo nastaju singlovi „Idemo”, „Ovaj momenat je sve”, „Opet tražim te”, kao i dupli singl i video spot „Pravi put / Ono što odmiče“. Uz još nekoliko pesama ovi singlovi su bili na njegovom debitantskom studijskom albumu naslova „U međuvremenu“ iz 2016. godine.

„U međuvremenu” je skriveni dragulj savremene muzičke scene zemalja koje nastanjuju narodi Južnih Slovena, što će sigurno i vreme dokazati, a Rogi je jedan od najtalentovanijih muzičara čije vreme tek dolazi. Nakon poduže kreativne pauze Rogi se vraća s novim singlom „Randevu”, izuzetnom, nežnom i setnom pesmom najfinijih manira smooth jazz i soul pop glazbe, te pritom poručuje da ćemo se s njim itekako još susretati.

 

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *