fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Sajsi MC posvetila album svom egu

Novo EP izdanje od 5 pesama nosi naziv reperkinog pravog imena „IVANARASHIC”

6. March 2023

Početkom marta meseca Sajsi MC je odlučila da publiku obraduje novim materijalom, u pitanju je novo EP izdanje od 5 pesama, koje je pod imenom reperkinog pravog imena „IVANARASHIC”. Među pesmama se nalaze i hitovi poput „Bezgrešno začeće”, „Rentaš me” i „Ležimo u kovčegu”.

Ime novog muzičkog izdanja je složenica nastala od imena Ivana Rašić, a Sajsi dodaje da je vreme da javnost malo više vidi Ivane Rašić – „Ona (Ivana prim. aut.) je zaslužila malo više pozornosti. Tehnički, ona više i ne postoji, jer sada imam dva prezimena i morala sam da joj u to ime posvetim makar jedan EP, što se poptuno poklopilo i sa tematikom pesama. Sve pesme su negde deo mog temperamenta, a šta je deo mene, deo je i nje, jer nas dve jesmo negde ista osoba”, dodala je reperka kroz smeh.

Omot izdanja je fotografisao renomirani fotograf Sever Zolak, na šta Sajsi ima da kaže: vFotografisao me je na jednom događaju i kada sam videla fotografiju, rekla sam sebi – to je to. Ovaj jak blic u lice Sajsi MC razotkrio je lik Ivane Rašić, onda smo dodali dizajnerski taj rustični efekat, jer sve fotografije mog alter-ega su malo i moj privatni foto-album”.

Na izdanju, pored rođene sestre Tijare, gostuju i novosadski producent Thicc boi, sa kojim je reperka već ranije sarađivala, ali i mladi muzičar i producent A.N.D.R. koji je ovom prilikom predstavio potpuno novi zvuk reperke, a sa kojim je ona nedavno otpočela saradnju. Tako se na pesmama čuje da SajsiMC čak i peva, takođe, prisutno je još novih saradnika, te tako čujemo da je vokalno prisutna multimedijalna umetnica Veronauka, ali i reper Lavan.

Fotografije: Sever Zolak

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

1 Comment

  1. Radmilo

    Nista sem iskrenog respekta za Ivanu i njen “put”, nimalo lak niti lezeran. Ima sta da kaze, kao i vecina nas… ali za razliku – ona ima m*** da to i kaze. I to na kakav nacin!
    Hvala za divan tekst.

    Reply

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *