fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Šajzerbiterlemon objavio debi album

Beogradski garaž-pank trio Šajzerbiterlemon objavio je svoj debitantski LP, „Iza naših zidova“.

10. May 2019

Beogradski garaž-pank trio Šajzerbiterlemon objavio je svoj debitantski LP, „Iza naših zidova“, u izdanju zagrebačke izdavačke kuće Geenger records.

Album se formirao tokom 2017. i 2018. godine. Sadrži 8 pesama i sniman je, miksan i masterovan od septembra do decembra 2018. godine u studiju Digimedia u Beogradu. Prethodila su mu dva singla sa pratećim spotovima, „O idolima” i „Sneg”. Produkciju, miks i master potpisuje Goran Crevar, a snimatelji su Marko Mitrović i Aleksa Račić. Autori omota su Vukadin Filipović i Jana Anđić. Ovim povodom bend poručuje:

„U ovaj talas sirove energije je utkano sve ono najiskrenije i najdublje iz nas, sve ono što ne umemo da kažemo nikako drugačije nego ovako. Hvala svima koji su bili tu, svima koji su tu sada i onima koji tek dolaze.”

Koncertna promocija albuma zakazana je u subotu 18. maja u Domu omladine Beograda.

„Iza naših zidova” možete poslušati na sledećim linkovima:

Bandcamp: https://sajzerbiterlemon.bandcamp.com/album/iza-na-ih-zidova

Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL96TSn3ZfD5GXvSo-zZKZw1mc_nDLbuS0

Ostali servisi: https://song.link/SBLIzaNasihZidova

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *