fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Šajzerbiterlemon singlom i spotom „O idolima“ najavljuju album

Šajzerbiterlemon objavio je singl i spot „O idolima“, kao najavu za njihov debi album „Iza naših zidova“.

31. March 2019

Beogradski garaž pank trio Šajzerbiterlemon objavio je singl i spot „O idolima“, kao najavu za njihov debi album „Iza naših zidova“, koji izlazi u maju ove godine za zagrebačku izdavačku kuću Geenger records.

U spotu se pojavljuju glumica Jovana Gavrilović i bend, a režiju potpisuje rediteljka Jelena Gavrilović. Za kameru je zadužen Igor Lazić, sa kojim su Šajzeri već sarađivali na spotu za pesmu „Opet on“, a spot je montirao Stefan Rokvić.

„Radili smo više od pola godine na svemu ovome, 4 meseca na albumu, 3 meseca na ovom spotu, mnogo strpljenja i truda je bilo potrebno. Napravili smo nešto čime se ponosimo i verujemo da će ljudi to prepoznati. Svašta će se dešavati ove godine. Ovaj singl je samo deo mnogo veće priče,” naglasio je bend.

U aprilu će uslediti još jedan singl sa spotom, a bend zatim kreće u koncertnu promociju albuma po regionu. 

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *