fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Šajzeri objavili spot za pesmu Porivi

Bend će pred beogradskom publikom nastupiti na Hali Gali festivalu, 24. marta, u klubu „Dragstor"

23. March 2023

Beogradski sastav Šajzerbiterlemon objavio je spot za pesmu „Porivi” koja se nalazi na njihovom albumu „Na dugačkim poljima”. Posle pesama „Strepnja” i „Zavrti me”, „Porivi” su treći spot-singl sa ovog izdanja. Pored novog spota, čija je premijera održana 20. marta u beogradskom klubu „Kvaka 22″ Šajzeri su promovisali i vinilno izdanje albuma „Na dugačkim poljima”.

Spot za pesmu „Porivi” režirala je bubnjarka benda Ana Đurović, direktorke fotografije su Ana Žeželj i Kiša Radić, dok je scenografiju radila Dina Nedelkov.

Bend u petak, 24. marta nastupa na Hali Gali festivalu u Beogradu u klubu „Dragstor”, a sledećeg meseca ide na mini-turneju po Hrvatskoj, u okviru koje će održati koncerte u Rijeci i Šibeniku.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *