fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Sana Garić video singlom Ovaj put najavljuje novi album

Spot je sniman u Subbeernom centru i na nekoliko drugih beogradskih lokacija

24. May 2021

Sana Garić je u toku prethodne godine već objavila tri video-singla, a sada publici predstavlja četvrti pod nazivom „Ovaj put” koji čini deo predstojećeg albuma „Naočare za srce“ (Mascom, 2021).

Novi video-singl za pesmu „Ovaj put” snimljen je u Subbeernom centru u Cetinjskoj ulici i na nekoliko drugih beogradskih lokacija.

„Ima dosta kadrova sa razbijenim ogledalima u ovom spotu, dosta kadrova koji aludiraju na životni put – na kom se nalazimo i snagu koja nam je potrebna da se izborimo u svim aspektima života”, ističe Sana Garić.

Režiju i montažu potpisuje Sana Garić, direktor fotografije i glavni kamerman je Stefan Petrović, a kolor Luka Ivković.

Zajedno sa Sanom u spotu se pojavljuju i članovi benda Miki Ristić – bas (Darkwood dub, Bella Technika), Feđa Tom Franklin – bubanj (Fish in Oil) i Dušan Ristić – gitara. Produkciju, miks i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđevic – Rahmanee.

Tagovi:

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *