fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹

Sastav Headhop objavio nove singlove

Psihodelični, roots dub sastav, predstavio je dupli singl „Different Seasoning / Snake Pit Entry”

17. April 2024

Srpski psihodelični, roots dub sastav, Headhop, predstavio je dupli singl „Different Seasoning / Snake Pit Entry”, zajedno sa pratećim video spotom za jedan od singlova.

Bend je prvobitno osnovao Miloš Radičević (poznat kao Lil Taty, produkcija & elektronika) i Miloš Stevanović (poznat kao Lavan, trombon); pre snimanja prvog izdanja „Return to Soho” bendu se pridružio Danilo Ristić (bas).

U 2022. godini su objavili gorepomenuti EP sa pet pesama, uključujući i odgovarajući video za singl „JAWBREAKER”. Oko istog perioda, Miloš Stevanović je napustio bend.

Bend, sada u sastavu Danilo Ristić & Miloš Radičević, priprema studijski album najavljen za leto ili jesen ove godine. U međuvremenu su objavili EP B-strana koji sadrži 3 remiksa i dubplate pesama sa njihovog debitantskog EP-a. Bend je takođe napravio remiks singla „Struja” od Vizelja, koji je objavljen u februaru ove godine. Dvojac trenutno nastupa uživo sa gitaristom Reljom Popovićem.

Neki od najnovijih nastupa Headhop-a su se desili pred rasprodatom publikom u Domu omladine Beograda zajedno sa bendom Vizelj, u punom Kulturnom centru GRAD sa Girls Next Gulag, na FIELDS festivalu u klubu Drugstore u Beogradu i u Novom Sadu na Ljubav i Bes festivalu koji se održavao na Petrovaradinskoj tvrđavi.

U oktobru 2023. godine, Headhop je imao mnogo nastupa, počevši u Beogradu na Changeover festivalu, zatim u Zagrebu na Attack festivalu i završivši sa nastupom na SoAlive konferenciji u Sofiji, Bugarska.

Bend će nastupiti u Švajcarskoj ovog aprila u okviru njihove švajcarske mini-turneje – u Bazelu, Cirihu i Glarusu!

Fotografija: Nevena Graovac

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *