fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Stevan Dobrota izbacio novi singl

Pesma nosi nazvi Traganje

15. July 2022

Stevan Dobrota objavio je novi singl pod nazivom Traganje, pesma je rađena u Košnica Studiu.

Stevan, mladi umetnik, diplomirao je violu na Fakultetu umetnosti u Nišu. Svirao je u klasično orijentisanim orkestrima uporedo sa bas gitarom u mnogim alternativnim bendovima. Dve naizgled suprotstavljene scene pružile su mu inspiraciju da prevaziđe žanrove i stvori jedinstven zvuk.

Stevan je autor dela za violu Precognition koji je nagrađen na takmičenju zvučnih efekata Pedala u KC Gradu. Pored toga, osvojio je prvu nagradu na konkursu Radio Beograda za mlade kompozitore za emisiju Dobro jutro, deco. Trenutno radi na LP-u, fuziji instrumenata, efekata i žanrova, sa posebnim zvucima viole u ​​svojoj srži.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *