fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Stray Dogg novim spotom najavljuje album

Beogradski sastav Stray Dogg obajvio je prvi od tri spota, kojim najavljuju novi album „Look At The Moon”.

6. December 2018

Beogradski sastav Stray Dogg obajvio je prvi od tri spota, kojim najavljuju novi album „Look At The Moon”. Spot za numeru „Too much madness” realizuje Cinnamon Production, a u glavnoj ulozi se pojavljuje frontmen benda Dušan Strajnić poznatiji kao Dukat Stray Dogg, koji je u nedefinisanom odnosu sa transrodnom osobom, koju igra drag kraljica Ostroga mi.

Kako Dukat ističe: „Naša koreografkinja Nataša Stanković i ja smo jedno veče napravili koncept za sva tri spota, pa smo zajedno sa rediteljkom Jelenom Gavrilović i Dušanom Grubinom te ideje realizovali, a Ana Žugić i Olga Košarić su ih u montaži uobličile u jednu celinu.  Ovo je prvi put da izlazimo sa tri spota kao tri singla pred objavljivanje albuma.”

Nakon tačno tri godine od njihovog poslednjeg albuma “Come along wind”, petočlani sastav je najavio izlazak svog četvrtog studijskog albuma na kom će se naći devet novih pesama. Najpre u prvoj polovini decembra bend najavljuje još dva singla za koji su snimljeni spotovi, nakon čega će izaći kompletan album. Prvi put od kad postoji, Stray Dogg je snimio i pesmu na srpskom jeziku koja će se naći na kraju albuma, a koja je prvobitno rađena za film „Susret” Marije Strajnić.

„Pre svega, na albumu je gostovalo dosta različitih muzičara. A nismo se držali ni tradicionalnih instrumenata, nego smo eksperimentisali, dotakli se i elektronike. Kao i naš drugi album, producirao ga je Boris Mladenović u Studiju Digimedia iz Beograda. Ovoga puta je, pored samog snimanja radio i na aranžmanu pesama sa nama. Budući da smo i podržani od strane tog studija, pristup snimanja je bio malo drugačiji. Skoro četiri meseca smo natenane radili na svakoj pesmi i ta sloboda je takođe doprinela zvuku. Miks je rađen u muzičkom ateljeu „Studio O“, dok je master u SAD- u radio Karl Saff”, govori Dušan.

Nove pesme publika će imati prilike da čuje 22. decembra u KC Gradu, gde će fanovi moći da kupe album po specijalnoj ceni i proslave zajedno sa bendom sedam godina njihovog stvaranja. Nakon toga slede koncerti i u drugim većim gradovima regiona. ( Novi Sad 4. januar, Zagreb 23. januar, Ljubljana 24. januar)

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *