fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Sv. Pseta i Reflection ove subote u Ei Letnjem Klubu

Ei Letnji Klub u Nišu, ove subote 9. jula, ugostiće Sveta Pseta i Reflection

5. July 2022

Druge večeri ovogodišnje sezone Ei Letnjeg Kluba još dva premijerna nastupa u Nišu. Ovoga puta dolaze Sv. Pseta iz Beograda i Reflection iz Gornjeg Milanovca.

Krenuli su kao instrumentalni pank duo sa neretkim surf momentima u formaciji gitara i bubanj, da bi u međuvremenu evoluirali u trio, dodajući bas gitaru u ovaj unikatni blend. Njihov debi album nosi naziv „Koliko samo tajni“ i da, ovaj bend zaista sa sobom nosi toliko tajni da jednostavno niste svesni šta da očekujete od njihovog  koncerta. Međutim, koncerti su njihov teren i oni tu suvererno vladaju. Ako do sada i niste čuli za Sv. Pseta posle ovog koncerta su velike šanse da vam postanu omiljeni bend.

Na domaćoj sceni se dugo nije pojavio bend poput Reflection-a iz Gornjeg  Milanovca. Ova četvorka vešto pliva u emo hardcore vodama od 2017. godine i do sada su izdali jedan demo kao i album „Different Paths“ 2019. godine. Za kratko vreme su se lako pozicionirali na sceni, pre svega kroz tridesetak koncerata kao i nastupe na Exitu, To be pank festivalu kao i Festivalu srpskog podzemlja.

Ulaz: donacije od minimum 300 dinara. Donacijama direktno podržavate muzičare kao i organizaciju daljih koncerata u Ei Letnjem Klubu.

Naslovna fotografija: Fejsbuk profil Sveta Pseta

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *