fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Tam objavila novi singl

Pesmu „brži od svega“ autorka je napisala tokom karantina

22. January 2021

Mlada beogradska pevačica tam objavila je novi singl Brži od svega. Produkciju potpisuje Fantom, a kaver singla Veljko Lalović.

Kao i do sada, pesma nastaje kao prikaz trenutka u autorkinom životu, konkretnih osećanja i namere da ih muzikom učini boljim.

„brži od svega sam napisala u toku karantina kao, u tom trenutku, nerealnu priču o ljubavi i toplini, kada je ceo svet bio u kolektivnom strahu i izolaciji. Moja osnovnana mera jeste da slušaocima pruži osećaj da ih pesma na neki način grli i da će sve ipak biti okej – nadam se da ću u tome uspeti, bar na tih nekoliko minuta“, objašnjava Tamara. Na izdanju se još jednom našao Mihajlo Đorović – Summer Deaths, član ekipe Zicer Inc. sa kojom Tamara najčešće nastupa, ali i još nekoliko njenih saradnika.

„Pesma je nastala tako što sam Petru Wagneru (Fantom) poslala demo kako pevam uz klavir i on je odmah dobio ideju kako pesma treba da zvuči, iako je moja prvobitna ideja bila da bude znatno sporija nego što jeste. Ubrzo su se uključili Nemanja Maksimović (Nmee), koji je takođe radio produkciju i neizmerno doprineo specifičnosti muzike, kao i moj stalni saradnik Mihajlo Đorović (Summer Deaths) na do sada najzahtevnijem mix u i masteru. Milica Dobrić je svojim pratećim vokalima dopunila i u isto vreme ulepšala zvučnu sliku“.

Prethodni period tam je obeležila radno, te nas u narednom periodu očekuju nova izdanja. Ipak, kao prvi na listi 29. januara stiže i spot za „brži od svega“. Podjednako fantastičan kao i sama traka, spot simboliše granice koje su pomerene sa svakim pojedinačnim detaljem.

„Čak i cover art, za koji je bio zadužen Veljko Lalović, je jedinstven po tome što su ručno spajane planski napravljene fotografije analognog filma i kao celina fotografisane, a ime pesme je ručno napisano. Jako sam uzbuđena što ćete uskoro videti, do sada moj omiljeni, spot za ovu pesmu“, najavljuje tam.

U februaru 2020, tam je predstavila svoju prvu numeru za Universal Music Serbia –singl „na holdu“, koji je jasno smešta u prepoznatljiv muzički pravaci brzo za uzima svoje mesto na radijskim stanicama i privlači veliku pažnju slušalaca. Već u martu vratila se sa novim izdanjem „sve dalje“ koje još jednom prikazuje tam kao kompletnu autorku koja sama radi na svojim tekstovima i tome da neprekidno unapređuje žanr u kome pliva. Izdanje „brži od svega“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://tam.lnk.to/brziodsvega

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *