fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

The Extraordinary Farm Art Ensemble objavio singl i spot

Jedinstvena australijsko-hrvatska cowboy psihodelija premijerno u video formatu!

24. April 2020

Jedinstvena australisjko-hrvatska cowboy psihodelija premijerno u video formatu 

„Country Boy“ i „Canvas For The Curious Mind“ su novi singlovi kojima  transkontinentalni sastav The Extraordinary Farm Art Ensemble priprema javnost za album prvenac „Texas“. Oba singla od 24. aprila objavljena su na svim streaming platformama, a „Country Boy“ dolazi s videospotom. Od dve potencijalne lokacije na dve strane sveta, odluka je pala na Hrvatsku i spot je snimljen pod direktorskom palicom Pavla Kocanjera (Park Sessions), a u glavnoj ulozi je mladi student glume Petar Magdić, uz kojeg cameo pojavljivanje ima Ichabod, hrvatska polovina benda.

Muzika The Extraordinary Farm Art Ensemblea je eklektična mešavina country rocka, električnog bluesa i psihodeličnog rocka koju oni nazivaju cowboy psihodelijom. Ruralna i pastoralna estetika i tematika njihovih pesama vuče uzore od početaka lizerginskog countrya i bendova poput The Byrds, The Association i Buffalo Springfield, sve do suvremenih predstavnika iste scene kao što su Beachwood Sparks i Mojave 3.

 The Extraordinary Farm Art Ensemble čine Ichabod  i Christian Nicolescu. 

Ichabod (Bruno Šlat) je mladi karlovački kantautor koji je u oktobru objavio premijerni album „Volume 1: Psychedelic Chansons“, a iza njega su brojni nastupi, od KSET-a do INmusic festivala.

Christian Nicolescu je dvadesetdvogodišnji  australijski muzičar i producent iz Adelaida. Osnivač je i član bendova Paisley Windowpane i The Mors.

 

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *