fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹

Toni predstavio novi singl

„Samo Da Si Tu“ naziv je njegove nove pesme

30. May 2024

TONI, široj publici poznat kao ovogodišnji polufinalista muzičkog takmičenja The Voice Hrvatska, predstavlja muzički video za svoj debitantski singl „Samo Da Si Tu“! Pesma koja se može opisati kao umetnikov zapis iz dnevnika sada ima spot koji verno prenosi osećanja čežnje i zahvalnosti, kao i poruku da lepe stvari mogu nastati iz odsustva nekoga ili nečega. Režiju spota potpisuje Hani Domazet, a kreativni tim iza videa čine i producentkinja Nika Hacek (BAM produkcija), video editor Josip Dujmović, direktor fotografije Vladimir Đurić i stilistkinja Ana Nikačević. Toniju se u spotu pridružuje i poznati hrvatski glumac Marko Braić koji je mladom muzičaru pomogao u vizualizaciji melanholičnih i čežnjivih stihova.

Nedavno smo snimili spot za moj prvi singl, što je za mene bilo jedno jako uzbudljivo iskustvo. Mnogo je kreativnih ljudi bilo uključeno – videti vizije i ideje koje smo imali mesecima na papiru ili u glavi da napokon ožive je sjajan osećaj. Hani Domazet je bila za sve glavna i odgovorna i potpuno sam joj se prepustio“, ispričao je TONI o spotu.

Čim sam čula pesmu, pomislila sam kako spot treba da bude omaž osećaju čežnje. Htela sam da kroz stilizovanu režiju i vizuelnu naraciju prikažem osećaj čežnje muškarca prema muškarcu, nešto što do sada još nikada nismo gledali na ovim prostorima. Saradnja s Tonijem bila je divna od prvog trenutka, imam osećaj da se poznajemo već jako dugo i vrlo brzo smo stvorili blizak i poverljiv odnos. TONI i Universal Music Hrvatska bili su dovoljno odvažni da mi dozvole da realizujem svoju ideju, a producentkinja Nika Hacek je sve sredila u rekordnom roku. Veliko hvala i ostatku divne ekipe, posebno Marku Braiću koji je bio sjajan i profesionalan kao uvek“, izjavila je rediteljka spota Hani Domazet.

Uz pomoć mentora Damira Urbana i impresivnih izvedbi pesama „Gravity“, „Sono solo parole“, „Creep“ i „Never Tear Us Apart“ TONI se u okviru takmičenja The Voice Hrvatska istakao emotivnom interpretacijom, jedinstvenim stilom i toplinom svog glasa. Na singlu prvencu zajedno sa njim radili su srpski pop autori i izvođači tam i DZIPSII, kao i producent Novak Ašković.

Poreklom iz Istre, muzičar ima 28 godina i živi u Zagrebu. Svoj svaki dan opisuje nekom pesmom u svom privatnom dnevniku, a kaže kako mu je muzika uvek tu kada ostane sam. Osim muzike i stihova, kao večnu uspomenu na svoje životne trenutke nosi i brojne tetovaže. Svoj muzički put započeo je sirovim emocijama, a harizma kojom pleni istakla se i u muzičkom videu prvencu koji će bez sumnje privući veliku pažnju i ugrejati srca publike.

Izdanje „Samo Da Si Tu“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://toni.lnk.to/SamoDaSiTu

Fotografija: Luka Brajković

Tagovi:

Preporučeni tekstovi

20 godina albuma Hot Fuss

20 godina albuma Hot Fuss

The Killers su i juče, i danas, a izgleda da će i sutra biti veliki, a sve duguju njihovom prvom veličanstvenom albumu

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *