fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Trio Rer’Ižu objavio svoj debi singl

Prvi singl ‚‚Pohvala svetu", nastao je u periodu karantina, po tekstu Branka Miljkovića

14. October 2020

Trio Rer’Ižu objavio je svoj debi singl ‚‚Pohvala svetu”, koji je nastao u periodu karantina, po tekstu Branka Miljkovića i muzici Irene Parezanović. Ovom pesmom trio najavljuje album pod nazivom ‚‚Homemade low-quality songs from quarantine”, na kojem će se naći adaptacije pesama Vaska Pope, Vesne Krmpotić, Fransao Vijona, kao i autorske pesme.

Rer’Ižu čine Irena Parezanović (vokal), Željko Ćirović (klavijature, bas) i Uroš Vukašinović (gitara), iz Požege, a žive i stvaraju u Beogradu. Bave se alternativinom pop/rok muzikom, sa elementima eksperimentalnog.

Ideja za album nastala je iz potrebe da se muzika stvara uprkos fizičkoj distanci i u kućnim uslovima, te su neke od pesama nastale po kolažnom principu slaganja vokala i instrumenata snimanih telefonom u tri različita prostora. Album se očekuje početkom aprila iduće godine.

Naslovna fotografija: Aleksa Borković 

Tagovi:

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *