fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹

Tus Nua objavile drugi studijski album

Duo Tús Nua objavio je drugi studijski album Nothing Personal, sa devet novih pesama

1. November 2021

Hvaljeni duo Tús Nua konačno je objavio dugoočekivano studijsko izdanje Nothing Personal u izdanju etikete Rock Svirke Records. U pitanju je njihov drugi album u karijeri koji dolazi nakon četiri godine od debi ploče Horizons.

Novi album sastoji se od devet pesama među kojima su i tri ranije objavljena single „Ride”, „Palindrome” i „Lights Out”, a snimane su u Chicken Sound studiju kod Vedrana Kovačića-Belog, koji je zajedno sa devojkama iz benda radio na miksu. Master albuma potpisuje Igor Meister, dok je dizajn omota delo Jordi Ilić.

Nakon više hiljada kilometara pređenih na evropskim turnejama, sa poslednjim odsviranim koncertom u matičnom Zagrebu na sam dan proglašenja pandemije, Tús Nua su se vratile u studio, sada kao dvojac, da dovrše drugo studijsko izdanje. Za njega Jordi i Jelena kažu da je rezultat puno introspekcije, elana, strpljenja i međusobnog uvažavanja.

Za razliku od prvenca Horizons, ovaj album je više „unutra” nego „van”, zahvaljujući promeni iz trija u duo, manjim brojem gostovanja i svime što ih je zateklo od izdavanja prošlog albuma.

Podsetimo, album Horizons objavile su 2017. godine te su dobile kritike hvale od publike i struke. Među pesmama objavljenima na ploči našla se i „Fight!” koja je na najpoznatijem američkom alternativnom radiju KEXP bila pesma dana.

Naslovna fotografija: Nina Đurđević

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *