fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹

Velvet vodič 2024

Ovogodišnje izdanje festivala traje čak 5 dana - od 26. do 30. juna

24. June 2024

Krajem juna Punat će dobiti najlepše letnje vibracije kvalitetne muzike, lifestlyle-a i kulture. Osmo izdanje Velvet festivala koje će biti održano od 26. do 30. juna 2024. godine će na četiri pozornice prekrasne plaže Medane dovesti svetske i regionalne artiste koji će postati soundtrack vrućih letnjih večeri. Uz more, lagani povetarac i sunčeve zrake posetioci festivala će dane provoditi na sunčanju i kupanju na predivnim jadranskim plažama i uvalama.

Mi vas u našem tradicionalnom vodiču sprovodim kroz program koji nas očekuju tokom ovih pet dana festivala na Krku

Sreda, 26. jun

Otvarenje festivala biće održano u sredu, 26. juna, ulaz na event biće slobodan, a za muzički deo i plesne kubanske ritmove pobrinu će se višestruko nagrađivani bend Cubismo uz podršku Velvet DJ-eva.

Četvrtak, 27. jun

Osim za YĪN YĪN, drugi je dan festivala rezerviran za milanski DJ duo Eternal Love, regionalne zvijezde IDEM-a, Vizelja, Ivu Lorens i Slow Cured, a na stage će se popeti i sjajni Might Delete Later, Ed Longo, SunnySun, Hibou, Herzog i Simen.

Petak, 28. jun

Užarenu atmosferu vikenda na Velvetu u petak će rasplamsati neponovljiva italijanska italo disco legenda Pino D’Angiò, magični Stella & The Longos, dreamcastmoe, Nejc Pipp, čuvarkuća, Jymenik, D. i Reper iz Sobe. Vruću letnju noć začiniće i lista pomno selektovanih DJ-eva: Millos Kaiser, Nikola Vemić, Bibi Seck, SZCH, Tommiboy, Sergej Krstić, Dulash der DJ, Zolium, DJ Turbomaximus, Marin B., RokoRokoRoko te Zazi b2b Mima.

Subota, 29. jun

Nezaboravno iskustvo letnjeg festivala u zanosnom pejzažu plaže Medane i ostrva Krk kulminiraće u subotu. Na pozornicama će zasijati renomirani svetski DJ Hunee, egzotični muzički kolektiv Parbleu i regionalni muzički junaci Svemirko, Ki Klop, Rouzi, Sitzpinker i Mitsko Biće. Za klupsku i plesnu atmosferu na plaži mora koja će trajati čitavo veče do ranih jutarnjih sati brinuće se Adriatic Social Club, Phillie P, Little Lu, Legalize Lambada, Bianca Intensa, Aleksandra Marr, Diego Console, Ana Simonović, Marko Friedl te Glorex b2b Pholia.

Satnica festivala

Boat party

Žurke na brodu biće održane tokom drugog, trećeg i četvrtog dana festivala. U četvrtak, 27. juna za muziku će biti zaduženi Ric Piccolo i Mile <3 disco, koji će na brodu Starfish puštati muziku u periodu od 17h do 20h. Trećeg dana festivala, u petak, 28. juna, posetioci će imati prilike da se odu na crusing sa bendom Nemanja od 16h, dok će oni željni malo veće žurke moći da prisustvuju boat party-ju od 17h sa Danilom Kasom, Minoltom i Ogunom. Četvrtog dana festivala 29. juna od 12h će biti organizovan kruzing sa Oblakoderom, a potom od 16:30 sa Wine Bar Sorsijem, dok će od 17h žurka na brodu biti uz setove artista: Pino Pena, Vilja i One N.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *