fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹

Viva Mais – prvi duet Mimi Mercedes i tam

Muzičarke ne definišu žanrovski pesmu, ali ritomom podseća na brazilski fank

17. September 2021

Ovog petka stiže jedna od najinteresantnijih kolaboracija na lokalnoj sceni. Na novom singlu „Viva Mais“ udružile su se rep i pop princeze Mimi Mercedez i tam. Iako ni same muzičarke jasno ne definišu žanr nove pesme, ona svakako pokreće i ritmom podseća na jedinstveni brazilski fank.

Iako je ovaj zvuk obe autorke poneo u relativno novom pravcu, poruka koju šalju je autentična, a njihova saradnja donela je najbolje od obe.

„Do Tamarine i moje saradnje je došlo spontano, pesma je nastala iz autentičnog prijateljstva, što se nekako i oseća. Žanr ne postoji, jedini cilj nam je bio da izađemo iz svoje zone komfora i da se zabavimo, a da usput uspemo i da prenesemo poruku koja je obema od prevelike važnosti u ovom trenutku života. U tome nam je pomogla Tamarina ekipa Zicer Inc., kao i moja video ekipa“, objašnjava Mimi Mercedez.

Ona je otkrila i značenje samog naziva i motiva singla. „Viva Mais“ u bukvalnom prevodu znaci „ŽIVI VIŠE“, u čemu smo pre svega želele da podstaknemo same sebe, pa onda svojim primerom i druge. Baš za portugalski jezik smo se odlučile zbog nekih internih fora koje možda naknadno otkrijemo ako se budemo tako osećale“.

Da je poruka pesme važna za obe, potvrđuje i tam, koja je u novi singl donela pop prizvuk, u nešto drugačijem izdanju nego do sada.

„Saradnja sa Mimi je nadmašila ovu pesmu u životnom smislu i došla je u pravom trenutku sa pravom energijom. Jako sam se zabavljala i uživala u celom procesu i nadam se da ćemo uspeti da prenesemo bar delić te poletnosti na druge ljude.

Osim što mi se ispunila želja za feat sa jednim od najuticajnijih i najautentičnijih autora scene, u procesu sam naučila i dobila mnogo na svim frontovima“, priča tam.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *