fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Vizelj novim singlom donosi novi zvuk

Beogradski sastav objavio je novi singl i spot „Ne vidim te od dima"

14. September 2020

Beogradski sastav Vizelj, čiju trenutnu postavu čine Veljko Milinković (vokal, gitara, klavijatura), Aleksa Nedić (vokal, bas) i Jelisaveta Todorov (bubanj, perkusije), objavio je novi singl i spot „Ne vidim te od dima”. Spot je snimljen u Beogradu na mnogim lokacijama, a produkciju i režiju potpisuje Andrea Tešanović.

„Ne vidim te od dima” donosi nam potpuno novi zvuk, nešto što do sada nismo čuli od benda Vizelj. Kako se desio ovaj zaokret i zašto ste se odlučili da promenite zvuk?

Snimali smo pesmu u jeku karantina, nismo mogli da idemo u neki pravi studio pa smo odlučili da se zezamo sa onim što nam je dostupno, dakle jedan mikrofon i Ableton. Prvo nismo ni planirali da je izbacimo kao singl ali nekako smo se i mi i uži krug poznanika dosta zakačili i navukli na ovu stvar, što je dobar znak, pa odatle i odluka. Nije nam nikada bio problem da radimo stvari koje nisu u našoj užoj zoni komfora, to podstiče najveću kreativnost.

Šta nam sve novo donosi ovaj novi zvuk?

Nismo ni sami sigurni, odlučili smo da sebi odrešimo ruke u potpunosti i da opet radimo šta god da nam padne na pamet, forma bubanj bas gitara i glas nas trenutno malo manje inspiriše… Videćemo.

U pitanju je prvi singl sa predstojećeg albuma – da li će i album biti u istom tonu?

Moglo bi se tako reći, trudimo se svakako da održimo neku zajedničku nit u svim pesmama. Mnogo slušamo dab u poslednje vreme, kao i soul i r&b, dosta obraćamo pažnju na gruv, naučili smo malo i da sviramo… Stvari koje nas trenutno lože pokušavamo da što više ubacimo u našu muziku, to će se i čuti.

Kada očekujemo album?

Valjda će biti do kraja godine, svakako imamo spremnih još par singlova do tad.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *