fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹

Vizelj novim singlom donosi novi zvuk

Beogradski sastav objavio je novi singl i spot „Ne vidim te od dima"

14. September 2020

Beogradski sastav Vizelj, čiju trenutnu postavu čine Veljko Milinković (vokal, gitara, klavijatura), Aleksa Nedić (vokal, bas) i Jelisaveta Todorov (bubanj, perkusije), objavio je novi singl i spot „Ne vidim te od dima”. Spot je snimljen u Beogradu na mnogim lokacijama, a produkciju i režiju potpisuje Andrea Tešanović.

„Ne vidim te od dima” donosi nam potpuno novi zvuk, nešto što do sada nismo čuli od benda Vizelj. Kako se desio ovaj zaokret i zašto ste se odlučili da promenite zvuk?

Snimali smo pesmu u jeku karantina, nismo mogli da idemo u neki pravi studio pa smo odlučili da se zezamo sa onim što nam je dostupno, dakle jedan mikrofon i Ableton. Prvo nismo ni planirali da je izbacimo kao singl ali nekako smo se i mi i uži krug poznanika dosta zakačili i navukli na ovu stvar, što je dobar znak, pa odatle i odluka. Nije nam nikada bio problem da radimo stvari koje nisu u našoj užoj zoni komfora, to podstiče najveću kreativnost.

Šta nam sve novo donosi ovaj novi zvuk?

Nismo ni sami sigurni, odlučili smo da sebi odrešimo ruke u potpunosti i da opet radimo šta god da nam padne na pamet, forma bubanj bas gitara i glas nas trenutno malo manje inspiriše… Videćemo.

U pitanju je prvi singl sa predstojećeg albuma – da li će i album biti u istom tonu?

Moglo bi se tako reći, trudimo se svakako da održimo neku zajedničku nit u svim pesmama. Mnogo slušamo dab u poslednje vreme, kao i soul i r&b, dosta obraćamo pažnju na gruv, naučili smo malo i da sviramo… Stvari koje nas trenutno lože pokušavamo da što više ubacimo u našu muziku, to će se i čuti.

Kada očekujemo album?

Valjda će biti do kraja godine, svakako imamo spremnih još par singlova do tad.

Preporučeni tekstovi

20 godina albuma Hot Fuss

20 godina albuma Hot Fuss

The Killers su i juče, i danas, a izgleda da će i sutra biti veliki, a sve duguju njihovom prvom veličanstvenom albumu

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *