fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Zatvaranje druge sezone Balkanrock Sessionsa uz Presing

Poslednji session u ovoj sezoni dostupan je na YouTube kanalu Balkanrock Sessionsa

6. June 2022

Da vas ne uplaši naslov – bez brige, uskoro stiže treća sezona Balkanrock Sessionsa, a ko je pratio Balkanrock na Instagramu mogao je da vidi kako su protekla snimanja svih izvođača. Pored toga, imaju par iznenađenja koja čuvaju kao keca u rukavu. Zato se subscribe na Balkanrock YouTube kanal i saznajte prvi kada nešto novo izbace.

Drugu sezonu koju zatvara kultni beogradski bend Presing čiji session je dostupan od danas 6. juna na Balkanrock Youtube kanalu. Na početku sezone mogli ste da vidite nastup Keni nije mrtav, a onda su se naređali Bullet for a Badman, Bas i Stega, koji su dobili fanove iz Turske zbog pesme „Ankara”, Sevdah Baby, Popečitelji i legenda bluza – Norman Beaker.

Iz ekipe poručuju: U međuvremenu Balkanrock Sessions je obeležio prvih 100.000 pregleda na Youtube kanalu i mnogo smo zahvalni svim bendovima koji su učestvovali do sada i vama koji nas pratite. Zbog vas i ljubavi prema muzici sve ovo i radimo. I nadamo se da vam se
sviđa. Snimanje treće sezone je završeno i sad se bacamo u montažu. Do tada, vi pogledajte sessione koje niste, na Youtube kanalu gde vas čeka 16 izvođača i preko 100 različitih pesama.

Da nisu svi bendovi zvezde, obasjane sjajem komercijalnog uspeha i slave, već i planete koje treba otkriti i itekako ceniti pokazuje i jedna takva „Skrivena planeta“, kako i samo ime kompilacije najboljih radova beogradske grupe Presing kaže. Neke od pesama sa te kompilacije bićete u mogućnosti da čujete upravo na njihovom sessionu, a ostatak vam ostavljamo da otkrijete sami.

Na Balkanrock Sessions su već nastupali Eyesburn, Obojeni Program, Ida Prester, Funk Shui, Keni nije mrtav, Bas i Stega i mnogi drugi. Sve bendove možete pogledati u bilo kom trenutku na Youtubeu i poslušati na ostalim muzičkim platformama kao što su Deezer, Spotify, Apple Music i Tidal.

Fotografije: Angelina Kačunković

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *