fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Jymenik i tam predstavile novu pesmu mila

Produkciju numere potpisuju Summer Deaths i Regis, a osim tam i Jymenik koje su bile zadužene za muziku i tekst, liriku je začinio i reper Nikola Stanojević Nihil

7. July 2023

Vrela letnja sezona danas postaje još vrelija, a za visoke temperature zaslužan je novi singl mlade pop zvezde tam pod nazivom „mila“! Prethodne godine zavela je slušaoce seksipilnim hitom „pogana“, koji je posvećen svim moćnim ženama i njihovoj nezavisnosti, a ovoga puta rešila je da obraduje publiku jednako atraktivnom numerom na kojoj joj se pridružuje talentovana kantautorka Jymenik. Spoj dve autentične muzičarke izazovnog izgleda i moćne energije donosi himnu koja kod slušalaca budi neverovatno samopouzdanje i sprema ih da ove sezone osvoje plesne podijume.

„Ova numera je jedan od mojih najdražih singlova do sada i iako je nastao pre nje, ja je nekako vidim kao „pogana“ 2.0. Ovo je moja prva, od nadam se mnogih saradnji, sa mladom pretalentovanom umetnicom Jymenik. Poklapamo se i razumemo u svakom smislu i srećna sam što je konačno došlo vreme da vam pokažemo na čemu smo radile i kako zvuči naš spoj. Pesma govori o uživanju, samopouzdanju, ženskoj lepoti i slobodi“,izjavila je tam o novom singlu.

„tam je neko čiju muziku slušam godinama unazad i kad smo se našle u studiju da radimo na prvoj zajedničkoj pesmi znala sam da će to biti uspešno. Nismo ušle u to sa ciljem da napravimo ovakvu pesmu, saradnja je tekla prirodno i pesma je nastala spontano iz zabave. Naravno, pesma ne bi bila to što jeste bez magije drugih saradnika“, priča Ivana Lukić Jymenik.

Produkciju numere potpisuju Summer Deaths i Regis, koji su muzičarkini već standardni saradnici, a osim tam i Jymenik koje su bile zadužene za muziku i tekst, liriku je začinio i reper Nikola Stanojević Nihil. Uz numeru, u planu je i izlazak pratećeg muzičkog spota koji je uveliko u pripremi, a čija premijera se može očekivati veoma uskoro.

Prethodni muzički period obeležile su numere „rizik“, „panonija“ i „samo ne ovde“ nastale u saradnji sa producentom Damjanom Blažunom tokom muzičarkinog boravka u Berlinu, a predstavljaju potpunu liričku ispovest i bez zadrške govore o najiskrenijim emocijama autorke. Nakon njih, usledio je remix singla „rizik“ koji je nastao kroz kolaboraciju sa hrvatskim muzičkim sastavom pocket palma, a uz njega je predstavljen i movement visual čiju kreativnu direkciju potpisuje sama tam.

Smela umetnica unikatnog vokala i snažnog vizuelnog identiteta, tam se trudi da svakim novim izdanjem publici pruži različite delove svog kompleksnog stvaralačkog bića, a to čini kroz uvek svežu energiju i muziku koja pokreće. Brojni koncerti širom regiona govore da je u tome uspešna i da publika uživa u njenom radu, što će po ko zna koji put dokazati i večeras nastupom u Novom Sadu na „Exit“ festivalu, kada će premijerno izvesti novi singl.

Izdanje „mila“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima: https://tam.lnk.to/mila

Fotografija: Marko Suvić

Tagovi:

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *