fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Karantinski leksikon: Goran Nikolić

Goran Nikolić popunio je Oblakoderov leksikon i odgovorio nam na pitanja kako provodi vreme u karantinu.

26. April 2020

Goran Nikolić je mladi filmski i televizijski reditelj iz Beograda. Pažnju javnosti privukao je filmovima I, kako si, deda, šta se radi?”, Nekako z proleća i Život po Moskriju”, „Heroji”. Radio je i na mnogo televizijskih drama, TV reklama, emisija i muzičkih spotova, a ovoga puta popunio je Oblakoderov leksikon i odgovorio nam na pitanja kako provodi vreme u karantinu.

Šta slušaš?

Svoj album prvenac.

Šta čitaš?

Šotrinu autobiografiju „Držeći se za vazduh”.

Šta gledaš od serija?

Bojacka i Deadwood najviše.

Šta gledaš od filmova?

Opskurne bizarne turske i indijske b-filmove iz 70-ih, tipa Indian Spiderman ili Spider VS Dragon ili jedan gde se grupa kobri spoji i nastane od njih ogromni ćelavi lik kome su ruke isto kobre i dobije bebu sa kobrama koje izlaze iz nje pa se bore i tako ta uvrnuta sranja.

Šta piješ u karantinu?

Vodu. Vino. Špricer?

Šta od hrane praviš u karantinu?

Od sendviča do čorbi, široka lepeza obroka. Sutra ide testenina.

Kojim se hobijem baviš?

Pisanjem, čitanjem, bindžovanjem, montiranjem video klipova tipa Robert Petinson lupa galeba o stenu uz pesmu „Sokolov greben” – renesansna jedna ličnost.

Kako se informišeš?

Ima li drugog načina sem interneta? A, da, TV, al’ to samo da ispratim regres psihofizičkog stanja naših političara.

Šta treba izbegavati?

Internet. Zbog fejsbuka i toga što se i ko treba i ko ne treba razbacuje mišljenjem o trenutnoj vanrednoj situaciji, ume da otupi to čoveka.

Čega se plašiš? 

Samo Boga. Dobro, i toga da izgubim neke drage ljude. Sve ostalo se da prevazići.

 

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *