fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹

Lutonshirts – unikatne košulje za žurku

O novom brendu košulja sa tvorcem Lukom Šćepanovićem Lutonom

7. September 2023

Na nebu autorksih lokalnih modnih brendova, osvanulo je novo ime – Lutonshirts. Ako vam Luton zvuči poznato i ako ste se zapitali zar se tako ne zove onaj DJ, u pravu ste – u pitanju je novi brend Luke Šćepanovića, u narodu poznatijeg kao Luton. Luka je nedavno pokrenuo svoj brend košulja različitih šara i boja, namenjenih za žurku, u univerzalnim veličinama. Kako je ovo prva ograničena serija koju je objavio na istoimenom Instagram profilu, košulje se mogu nabaviti dirketnim kontaktom putem Instagrama, a dostupne su po principu – ko prvi, njemu devojka.

Detaljnije o samoj ideji i pokretanju ovog brenda razgovarali smo sa Lutonom.

Kako je nastala ideja da pokreneš brend košulja?

Luton: Generalno gotovim modu, u poslednje vreme sve više i više. Uvek sam volio igrati sa odjećom, uklapati različite dezene. Jako često nosim košulje na svojim nastupima, pa ljudi pitaju gde ih više vadim, i onda sam skapirao da zapravo slabo znam neki brend košulja, baš košulja, i eto ga-tu smo.

Kako izgleda proces nastanka košulje?

Za sada to ide tako što se razletim po raznim radnjama, tražim dezene i materijale koji mi izgledaju interesatno i od kojih može nešto da se napravi. Ovog puta u saradnji sa Ko_Suljom smo uradili kolaboraciju gde je ona rešila pitanje same izrade košulje. 

Po čemu su ove košulje drugačije? Po čemu se izdvajaju? 

 Unikatne, approv-ovane, spremne za grad.

Kako bi u tri reči opisao Luton košulje? 

Approved party shirts!

 Kada je savršena prilika da neko nosi Luton košulju? 

 Žurka! 

Imaš li svoju omiljenu košulju iz kolekcije? 

Hmm sve su mi kao moja deca (smeh). Elem, imam nekoliko njih, al’ recimo ova zlatna zebra koju nosim daje odgovor na tvoje pitanje. 

Zašto su baš unisex i oversize?

Pa, nekako da se tu negde svi nađemo otprilike, verujem da većina može da se uklopi u tako nešto. Al’ svakako, moguće su promene samo u veličini.

U pitanju je limited edition, šta ti je plan posle? 

Tek smo počeli, kao sto rekoh, mislim da ce ovo trajati, tako da postepeno gradimo priču, seriju po seriju, pratimo osjećaj. Ima dosta, dosta planova, pa videćemo-gde odlutamo. Za sad će ići serije određenog broja košulja sa unikatnim dezenom.

Kada i gde se mogu nabaviti Luton košulje?  

Košulje se mogu kupiti preko Instagram stranice Lutonshirts – kada okačimo košulju po principu ko prvi đevojci.

Preporučeni tekstovi

Ne postoji nepotrebno znanje

Ne postoji nepotrebno znanje

Sa Žarkom Stevanovićem, čuvenim tragačem iz Potere popričali smo o kvizovima u Srbiji, kako onima na TV-u, tako i onim iz pabova

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *