fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Mladi i trendovi: Kata Ivakić i Milja Šijakinić| Salon | E07

Sa Miljom Šijakinić i Katom Ivakić u našem Salonu razgovaramo o mladima i trendovima

17. February 2021

Savremeno doba iznedrilo je mnoga nova zanimanja, pa je tako jedno od njih i posao influensera/influenserke. U javnosti su pokrenute rasprave o uticaju influnsera na mladei odgovornosti koju ta pozicija sa sobom nosi. Pored toga, trendovi, razvojem savremenih tehnologija, sve više postaju deo naše svakodnevnice, a ljudi sve više interaguju sa njima. To otvara i postavlja mnogobrojna pitanja kao što su – pozitivne i negativne strane trendova, ko ih kreira, koliki je njihov uticaj i koji su to najgori trendovi čiji smo svedoci bili u poslednje vreme.

O svim ovim pitanjima razgovarali smo sa našim gošćama – Miljom Šijakinić iz agencije Žiška i ilustratorkom na instagram profilu Sadmics i Katom Ivakić, osnivačicom brenda Kataliza.

Hvala svima koji su učestvovali u realizaciji ove emisije! Posebno zahvaljujemo prostoru Kvaka 22 i agenciji Žiška!

Novinarka: Marina Zec
Produkcija: Marija Todorović
Kamera i montaža: Milena Arsenić
Ilustracije: Olga Đelošević
Zvuk: Marko Đukić, Digimedia

Podržite Oblakoder na Patreonu!

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *