fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Oblakoder slavi četvrti rođendan u Zaokretu

Već četvrtu godinu zaredom naš magazin slavi stvaralaštvo, inicijativu i uspeh mladih!

20. May 2022

U sredu, 25. maja, od 18 časova Oblakoder proslavlja svoj četvrti rođendan u Zaokretu. Tom prilikom, biće premijerno predstavljen i drugi štampani broj ovog magazina.

Oblakoder je nedavno na platformi Donacije.rs uspešno završio kampanju za prikupljanje sredstava za štampu drugog broja, a na događaju povodom rođendana, svi posetioci i oni koji su podržali ovu kampanju, imaće prilike da konačno premijerno vide i u rukama drže drugo izdanje.

Ovog puta, glavna tema broja je slavljenje kulture mladih i duha vremena u kom živimo. Na skoro 150 stranica, čitaoci će se susresti sa najrazličitijim intervjuima, člancima, ali i drugim formama tekstova i sadržaja.

Pored magazina, biće dostupan i Oblakoderov MERCH, te ukoliko niste fanovi online prodaje, možete tog dana na licu mesta nabaviti svoju publikaciju, ceger ili razglednicu sa naslovnim ilustracijama i prvog i drugog broja!

Za muziku će biti zadužen Bojan VHS.

Link ka eventu: https://fb.me/e/1EZiFn4qe

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *