fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹

Oblakoder slavi treći rođendan!

Obaveštavamo vas da Oblakoder 25. maja slavi treći rođendan!

18. May 2021

U utorak 25. maja proslavljamo treću godinu rada magazina koji slavi stvaralaštvo, inicijativu i uspeh mladih! Kako smo prošle godine, usled mera pandemije, bili sprečeni da se družimo, pozivamo vas na celodnevni matine u periodu od 16 do 22 sati u Zaokretu.

Oblakoder je besplatni onlajn magazin namenjen mladima koji ima za cilj da osnaži mlade i promoviše njihovo stvaralaštvo, pokazujući na taj način da mlade interesuju društvo i kultura. Oblakoder je nastao u maju 2018. godine na incijativu mladih novinara, koji su želeli da se izbore da pišu o temama koje interesuju mlade i koje se tiču njihovih života.

Oblakoder svakodnevno otkriva mlade neafirmisane umetnike i umetnice i bavi se pitanjima koja se tiču mladih, ali i osvetljava probleme marginalizovanih grupa. Svojim sadržajem Oblakoder želi da podstakne društvenu odgovornost kod mladih i stvori zajednicu u koju će mladi imati poverenja.

Na događaju ćemo posebno predstaviti i prvo izdanje fizičkog izdanja Oblakoder magazina koji je izašao 30. aprila, a biće dostupan i Oblakoder merch.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *