fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹

Zašto je Munchmallow stvarno priča za sebe?

Munchmallow nas je nedavno oduševio reklamom koja nas podseća da je važno verovati u svoje snove, ali i u to da se bajke ostvaruju! Otkrijte koja je to reklama.

3. February 2020

Krajem prošle godine Munchmallow je napravio odličan potez kako bi se približio mladima u Beogradu. Na ulazu u parking u Cetinjskoj ulici, žiži alternativnih zbivanja u Beogradu, našao se Munch grafit. Od tada, svakog dana posetioce različitih lokala u ovom kraju, bilo da idu na kafu, žurku ili koncert, pozdravlja razdragani Munch i podseća da je važno gajiti „slatke snove“.

Ove zime, Munch je ponovo rešio da nas podseti na važnost snova, ali ovog puta kroz novi format – kratki film. Možda ste do sada imali priliku da naletite na njega na društvenim mrežama, a ukoliko niste, verujte, stvarno je priča za sebe.

U nešto manje od 3 minuta, Munch uspeva da natera prosečnog gledaoca ove video-bajke, zaglavljenog u špicu u gradskom prevozu, da  se pravi da mu je upalo nešto u oko, ne bi li sakrio suze u očima od drugih saputnika. Zato preporučujemo da ovaj kratak film odgledate u toplini svog doma ili na mestu gde „nije blam“ da vam nešto „upadne u oko“.

Film prati priču dečaka koji živi u svetu mašte i pravi različite igračke od Munch folije. U njegovoj sobi nalazi se čitav svet od folije: avion, svemirski brod, razne životinje, zvezde i jedna ruža. Jednog dana dolazi na ideju da od folije napravi nešto veće – čitavu planetu. Oduševljen, počinje da lepi Munch foliju jednu na drugu i od njih pravi malu planetu, koja svakog dana sve više raste. Ubrzo, postaje nerazdvojan od nove ideje i počinje da je nosi svuda sa sobom, pa čak i u školu svaki dan. Tamo nailazi na podrugivanje, ali i na podršku. Prijatelji iz odeljenja pridružuju mu se u uzbudljivoj misiji da naprave planetu od folije, koja ubrzo počinje da prevazilazi okvire dečakove sobe, pa učionice, a na kraju i kuće! Postaje pravi asteroid B612, a dečak  koji je verovao u svoje snove, pogađate, Mali Princ.

U trenutku kada se čini da nam u društvu, ali i na društvenim mrežama i TV-u, pažnju okupiraju samo negativni sadržaji, Munch nas podseća na važne vrednosti koje često zaboravljamo, kao što su važnost maštanja i sanjarenja, verovanja u sebe, pružanja podrške i prijateljstva. Deca ipak svakodnevno žive u skladu sa ovim vrednostima, ali je odrasle ponekad potrebno podsetiti na njihovu važnost. Upravo to Munch radi ovom „Pričom za sebe“.

Dakle, kao i roman Antoan De Sent Egziperija, „Priča za sebe“ je bajka za decu i odrasle. Svako će je pročitati svojim jezikom i prepoznati svoj svet u njoj. Mi smo je videli kao podsetnik da ne treba nikada odustajati od svojih snova. A vi? Pogledajte video, možda vas podseti na nešto što ste usput zaboravili. A vredi setiti se.

Preporučeni tekstovi

1236 dana bez presude

1236 dana bez presude

Na društvenim mrežama pokrenuta kampanja podrške za Milenu Radulović i 14 devojaka koje i dalje čekaju presudu

Svetski dan laboratorijskih životinja

Svetski dan laboratorijskih životinja

Kako bi se okončale patnje životinja koje se koriste za testiranje u laboratorijama širom sveta od 1979. godine, svakog 24. aprila, obeležava se Svetski dan laboratorijskih životinja

Pratite nas na:

1 Comment

  1. Milijan

    Pa nije bas tako,pocetak rrklame je ok ali ulazsk decaka i sudar sa starijim ucenikon meni licno deluje kao nasilje u skoli kada mu otima reklamirani proizvod

    Reply

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *